Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že kvůli technickým problémům bude naše prodejna ve dnech 2-3.5.2024 zatvořená a nebudou se ani expedovat objednávky z eshopu. Může dojít taky ke skluzu u objednávek z předešlých dnů. Děkujeme za pochopení

Elektrický trapézový zvedák 3T 12V AMIO-02406

Novinka Tip
Značka: Amio
2 049 Kč 1 693,39 Kč bez DPH
Skladem - odeslání do 48hod
Můžeme doručit do:
2.5.2024

Elektrický trapézový zvedák od AMIO-02406 je inovativním řešením pro rychlé, bezpečné a efektivní zvedání vozidel až do váhy 3 tuny, vše s pohodlím 12V napájení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Klíčové vlastnosti:

  1. Vysoký výkon 12V elektrického zvedání: S naším elektrickým trapézovým zvedákem si užijete výhody moderní technologie. Snadné a rychlé zvedání vozidel, kdykoliv a kdekoli, díky pohodlí 12V napájení.

  2. Silný a odolný design: Konstruován pro náročné podmínky, náš trapézový zvedák je vyroben s ohledem na odolnost a bezpečnost. Robustní ocelová konstrukce zajišťuje spolehlivý zvedací mechanismus, který zvládne zvednout vozidlo bez ústupků.

  3. Jednoduché ovládání: Intuitivní ovládací panel umožňuje snadné a pohodlné ovládání zvedání a snižování. Zvedněte své vozidlo s lehkostí a přesností díky ergonomickým ovládacím prvkům.

  4. Bezpečnost na prvním místě: Bezpečnost je naším hlavním ohledem. Náš trapézový zvedák je vybaven bezpečnostními mechanismy a pojistnými prvky, které chrání jak vozidlo, tak uživatele. Je celokovový, takže zaručuje jak spolehlivost tak i dlouhou životnost.

  5. Všestrannost a flexibilita: Díky svému kompaktnímu designu je náš zvedák snadno přenosný a skladovatelný. Můžete jej používat nejen ve své dílně, ale i na silnici nebo při cestách. K tomu slouží praktický kufřík, kde najdete vše potřebné pro bezproblémovou práci - napájení ze zásuvky 12V, napájení přímo z akumulátoru, pracovní rukavice, dálkové ovládání, náhradní pojistky

  6. Ideální pro profesionály i nadšence: Bez ohledu na to, zda jste profesionální mechanik nebo pouhý nadšenec, náš trapézový zvedák přináší výkonnost a spolehlivost, které potřebujete.

    - maximální nosnost: 3t
    - minimální výška: 110 mm
    - výška zdvihu: 350 mm
    - vstupní napětí: 12V
    - jmenovitý proud: 13A
    - jmenovitý výkon: 100W
    - čistá hmotnost: cca 4,2 kg
    - má tyto certifikáty: TUV a GS

Doplňkové parametry

Kategorie: Hevery
Hmotnost: 6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: