Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že kvůli technickým problémům bude naše prodejna ve dnech 2-3.5.2024 zatvořená a nebudou se ani expedovat objednávky z eshopu. Může dojít taky ke skluzu u objednávek z předešlých dnů. Děkujeme za pochopení

Senzor parkovací vzdálenosti Valeo 632202

4 749 Kč 3 924,79 Kč bez DPH
Skladem - odeslání do 48hod
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Senzor parkovací vzdálenosti Valeo 632202

Parkovací asistent Valeo 632202 Beep&Park, přední a zadní, LCD displej, 8 senzorů, zvukový signál, kompatibilní s tažným zařízením, 9 - 16 V.

Pomoc při parkování od předního světového výrobce Valeo. Asistenční parkovací systém lze instalovat do jakéhokoliv typu osobního automobilu a do menších dodávkových vozů, přičemž maximální šířka vozidla je 2,2 m.

Jedná se o pomocný parkovací systém - parkovací čidlo se zvukovou signalizací a barevným LCD displejem, kompatibilní s tažným zařízením. Barevný LCD displej se zabudovaným zvukem a nastavitelnou hlasitostí zobrazuje vzdálenost v číselné podobě. Zobrazuje polohu překážky ve třech různých úrovních výstrahy.

Asistenční parkovací systém lze instalovat na přední a zadní nárazník. Dosah senzoru je 10 - 170 cm. Doporučená výška montáže je 40 - 65 cm nad zemí.

Systém rozpozná překážku a upozorní na ni řidiče akustickým signálem. Vzdálenost a pozice překážek jsou zobrazeny na digitální obrazovce instalované na přístrojové desce. Digitální obrazovka je vybavena integrovanými reproduktory s nastavitelnou hlasitostí. Systém také automaticky ztlumí rádio, rozpozná přívěs a umožňuje nastavení tažné tyče.

Sada mimo jiné obsahuje 8 vodotěsných přelakovatelných senzorů.Jednoduchá montáž nevyžaduje speciální nářadí.Jmenovité napětí: 12 V. Parametr programování: s parametrem programování, PPS.Tažné zařízení: bez odpojení parkovacího systému. Aktivace parkovacího zařízení: doporučená přes spínač. Montážní otvor pro senzor je 18 mm. Díky tomuto systému předejdete nehodám s překážkami či ostatními vozidly při každodenním parkování.

Obsah balení:
8x ultrazvukový senzor (černý matný, přelakovatelný, vododěsnost: třída ochrany IP69K - odolnost proti tlakové vodě, prachu a nečistotám) LCD barevný displej s nastavitelnou hlasitostí zvuku, 3 stupně hlasitosti: 69, 75 a 81 dB, vestavěná diagnostická funkce, funkce ztlumení zvukuelektronická řídící jednotkapropojovací kabelykompletní sada příslušenstvívrták přízpůsobený velikosti senzorůmontážní instrukce

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: